Welkom bij Apeirom

Apeirom is een nieuw zonnebrilmerk in China, officieel geregeerd door ASA.CN Xiamen 2017. De filosofie van het merk is om THE ART of historical design terug naar de toekomst te brengen. Het mooiste ontwerp en de beste kunst is in het verleden gemaakt over muziek, kunst, auto, bouwontwerp enz. Wij van Apeirom proberen het gevoel te geven dat uw zonnebril een unieke schoonheid heeft. Het ontwerp en design van de jaren 1950 en '60 van de vorige eeuw toen de mens geen computers had om te ontwerpen en alles op de tekentafels moest creëren is geen gemakkelijke taak om die inspiratie te evenaren. Makkelijk om te zeggen, moeilijk om te doen, omdat we veel foto's kunnen zien, maar van de echte originele hard samples uit de jaren 1950 tot 1960 is 99% verloren gegaan. Het kostte ons meer dan 10 jaar om de stijl te vinden die we nu verkopen, deze stijl genaamd Shanghai Shanghai.

Ik bezocht het museum van popsterren als Marilyn Monroe, waar ik de originele samples zag die ik niet kon aanraken en niet kon krijgen. Ik reisde in Europa bezocht vele museums maar kon ook de originele stijl niet vinden en zelfs als ik iets unieks had gevonden merkte ik dat de eigenaar die me niet wilde geven of verkopen.

In 2012 reisde ik naar Shanghai voor een zakelijke bijeenkomst, tijdens mijn verblijf in Shanghai ben ik altijd dol op antigue vintage winkels en uiteindelijk in een vintage winkel die vele items uit de jaren 1950 en 1960 had om te verkopen, zag ik verschillende vintage zonnebrillen die echt op de tekentafel waren ontworpen. Weer terug op het vliegveld van Shanghai en klaar was om te vertrekken begon ik spijt te krijgen dat ik dat model niet in de winkel had gekocht, dus heb ik mijn vlucht geannuleerd en ging meteen terug naar de winkel om die unieke vintage zonnebril te kopen.

Zelfs toen ik probeerde te onderhandelen met de eigenaar van de vintage winkel, moest ik toch nog 5000 RMB betalen om deze te kopen. De volgende dag vloog ik terug naar mijn bedrijf, ik zette deze oude vintage stijl in de grote showroom achter het glas om deze beschermen. Op het moment dat ik besloot om het merk Apeirom in China te lanceren heb ik besloten deze stijl in te zetten en deze nooit meer te veranderen.

Aangezien ik een ontwerper van zonnebrillen ben en in mijn leven met mijn familie 30 miljoen zonnebrillen heb verkocht zullen wij het Apeirom zonnebrilmerk met onze eigen fabriek ASA.cn lanceren met de hoogste kwaliteit eisen, het beste materiaal voor uw comfort, hoogwaardig TR90 materiaal voor het frame en de beste lenzen voor gebruik: Echte REVO en AR lenscoating, en optical quality TAC-materiaal voor de lenzen. Apeirom is geboren en ik noem het eerste model Shanghai Shanghai.