Wat is Apeirom

Wat is Apeirom?

Wij zijn officieel geregistreerd dealer van Apeirom onder auspiciën van ASA.cn

Apeirom Sunglasses bestaat uit een unieke collectie voor ieder moment van de dag.

Het frame van deze collectie is gemaakt van TR90. TR90 staat voor thermoplastic polyamide.

TR90’s lage dichtheid en hoge weerstand tegen diverse invloeden van buitenaf maken het tot een unieke keuze voor Apeirom.

Dit is een lichtgewicht kunststof en zeer fexibel. Daarom zijn Apeirom Sunglasses zo comfortabel om te dragen. Apeirom Sunglasses zijn duurzaam.

De lenzen zijn van hoogwaardige kwaliteit vervaardigd: gepolariseerd TAC 1.1 mm en hebben een True REVO lenscoating en een anti reflectie coating. Lenzen met polarisatie gaan hinderlijke schittering tegen. Dit is ideaal met name voor mensen die veel autorijden of veel tijd buiten doorbrengen.

De lenzen filteren bepaalden typen licht: zoals bijvoorbeeld reflecties via horizontale oppervlaktes zoals bij wegen en wateroppervlaktes.

Een gepolariseerde lens is uit verschillende lagen opgebouwd. Onder andere uit een dubbel UV filter, een polarizend filter, een dubbele krasbestendige coating (aan beide kanten) en een anti-reflectie laag aan de achterzijde van de lens.

Gepolariseerde lenzen verhogen ook het contrast. De kleuren zijn scherper. Apeirom Sunglasses hebben unieke kleurencombinaties en zijn uit voorraad leverbaar. Check voor meer info www.apeirom.com

Onze nieuwe lijn!

De serie Shanghai Shanghai wordt geleverd met een TR90 montuur en Polarized TAC 1.1 mm glazen. De metalen lijn Dorado, Epic en Lynx Apeirom collectie heeft een unieke stijl en uitstraling. Met deze exclusieve serie wordt elke outfit compleet gemaakt.

De Dorado, Epic en Lynx frames zijn vervaardigd van Copper Nickel een antiallergisch metaal. De Lynx heeft een NYLON gepolariseerde lens en voldoet aan de hoogste optische eisen wat betreft lens helderheid en het tegen gaan van hinderlijke schitteringen. De Dorado en Epic hebben een TAC 1.1mm gepolariseerde lens, er is niet gekozen voor een dunnere TAC film om de optische eisen te waarborgen.

Wat is AR-Coating?

Anti-reflectieve coating ( ook wel “AR coating” of “anti-schittering coating”) verbeterd visie, reduceert oog pijn.

Anti-reflectieve coating reduceert de schittering en halo’s om het licht in het donker en zorgt ervoor dat er geen vervelende reflecties in uw ogen terecht komen.

Dit elimineert ook de schittering van zonlicht in uw ogen van de achterkant van de getinte lens wanneer de zon achter u is. (Normaal is AR coating alleen toegepast op de achter kant van de lenzen omdat er geen cosmetisch of andere verbetering is om de reflecties te elimineren aan de voorkant van het donker getinte lens.

AR-promotie

Wat is TR-90?

Brillen gemaakt met TR90 zijn extreem comfortabel omdat ze een flexibele kwaliteit hebben. Omdat ze flexibel zijn, kunnen ze buigen onder druk en het contour van het gezicht volgen.

Deze flexibiliteit maakt TR90 brillen immuun tot schade. Omdat het materiaal plooibaar is, zullen ze met een hele lage kans breaken of buigen wanneer het valt. Als jij degene bent die je bril constant laat vallen, geen probleem TR90 is jouw redding!

Als laatst, het meest opmerkelijke van alles, TR90 brillen zijn super licht! Zelfs de grootste, gekste styles zullen niet zwaar aanvoelen wanneer ze gemaakt zijn met TR90. Het thermoplastische materiaal heeft een gevoel dat je je bril bijna niet draagt.

TR90-image-02 TR90-image-01