Indus Ski-/Snowboardbril unisex

Wees de eerste die hier een review over schrijft!

€ 69,95

Nog 1 over

|

Beschikbaarheid: Op voorraad


De Apeirom Indus met een DUBBELE layer LENS is een ski/snowboard bril met een rood TPU (Thermoplastic Polyurethaan) frame, daardoor is het gegarandeerd sterk en flexibel en heeft een perfecte pasvorm op u gezicht tevens heeft het een antislip verstelbare elastische band en is lang genoeg om comfortabel te dragen over een helm om te snowboarden of te skiën.

Specificaties:
1. De DUBBEL layer LENS donker rode base heeft 100% anti-UVA 400 (long-wave ultraviolet), UVB (medium-wave ultraviolet) en UVC (short-wave ultraviolet) bescherming is categorie en verminderd hinderlijke schitteringen.
2. PC- Afneembare DUBBEL layer LENS, Anti-Kras, Anti-Druk, Anti-Shock, anti-UV, stof vacuümcoatings op het oppervlak en een Anti-Fog vacuümcoating aan de binnenkant van de lens.
3. Brede en zachte (anti-allergisch) hypo-allergeen gelaatsafdichting aan de binnenkant van het frame waardoor het zeer comfortabel is om te dragen en 100% winddicht is en geschikt is voor brildragende wintersporters.
4. Het frame heeft ontluchtingspoorten boven in het frame en in de linker en rechterkant van de lens en wordt gebruikt om de hete lucht die uit de gezichtshuid komt af te voeren dit stopt condensatie om een goed visueel effect van het spiegeloppervlak te verzekeren. Dit stopt condensatie aan de binnenkant van de lens.

Met de Apeirom Indus heb je altijd een helder optisch spherical 170 graden zicht, een subliem comfortabel gevoel tijdens het skiën en bovenal veiligheid op de piste doordat er door het ergonomisch ontwerp er geen metalen onderdelen zijn gebruikt.

 

Product Omschrijving

De Apeirom Indus is een professionele skibril en geeft u de ultieme optische bescherming die uw ogen verdienen. Apeirom neemt geen Ski Brillen retour als u de beschermfilm van de binnenzijde of buitenzijde van de lens heeft gehaald. Pas de Ski bril daarom eerst goed. Wij danken u voor uw begrip

Reviews

Wat denkt u van dit product? *
Price
Value
Quality

Kleurengids

Dit is onze kleurengids. Hier worden onze specifieke kleuren besproken die je kan verwachten op onze Apeirom-brillen. 

KLEURENSCHEMA

KLEURCOMBINATIE
 KLEUR 1KLEUR 2
MATH GREY # #
YELLOW TORQOISE # #
WHINE DEMI TORQOISE # #

Bijvullende informatie

Hier komt informatie over het versturen van de producten.